Van The Simpsons naar Antwerpen

Wij zijn opgegroeid met “The Simpsons”. De animatiereeks waarin het hoofdpersonage Homer zich volpropt met roze donuts. Die donuts moeten we hier ook hebben! Sindsdien was het een kinderdroom om een donutshop te openen in Antwerpen. In mei 2017 was het dan zover. We vonden een klein en gezellig pand aan de Oude Koornmarkt. Tot september was donuttello een laboratorium waarin we op zoek gingen naar de ultieme toppings. Nadien ging het snel. Kort na de lancering openden we vestigingen in de Grand Bazar, Mercado Foodhall, Beveren, Gent en Sint Niklaas.

SAMENWERKEN

Donuttello is op een korte tijd uitgegroeid tot een succesverhaal. Het is een sterk en positief merk dat gemakkelijk toegang vind tot het publiek. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van anderen. Wij zijn daarom altijd bereid om te luisteren naar mensen die deel wensen uit te maken van dit succesverhaal. Ben jij geïnteresseerd in het uitbaten van een Donuttello of Donuttello XL? Of heb jij ander voorstel? Laat het ons dan weten via ons contactformulier.

DONUTS OP MAAT

Bent u op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Of wil jij als organisatie of bedrijf jouw bezoekers verrassen? Of waarom vervang je bij een geboorte die afgezaagde suikerbonen niet door schattige mini-donuts? Het kan allemaal! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.